Indien u deelneemt aan een busreis georganiseerd door de Fanclub Hijs Hokij Den Haag is bijgaand bus reglement van toepassing. Middels deelname aan de busreis verklaart de deelnemer zich akkoord met dit reglement.

Busreglement Hijs Hokij Den Haag.docx
Microsoft Word document 82.9 KB

Busreis naar de Ron Berteling schaal

Op zaterdag 22 september komen onze jongens voor het eerst echt in actie dit seizoen waarbij zij direct strijden om de eerste prijs die er dit seizoen te behalen valt. Wil jij mee naar Heerenveen dan is het zaak je nu aan te melden voor deze busreis. De kosten bedragen 12,50 en dit is exclusief toegangsticket. Aanmelden kan hier. Geef hierbij je naam, e-mailadres en aantal deelnemers door. Na aanmelding krijg je binnen een dag een bevestiging van je aanmelding.

Busreis naar Duitsland

Ieder jaar organiseert de fanclub een busreis naar een wedstrijd in Duitsland. Ook komend seizoen zullen wij deze weer gaan organiseren. Naar verwachting zal deze medio januari 2019 plaats gaan vinden. Zodra hier meer over bekend is plaatsen wij deze informatie op de website.