Man of the Match

 

Na iedere thuiswedstrijd is er een verkiezing van de beste of meest waardevolle speler van de wedstrijd. Het verkiezen van deze speler zal door een onafhankelijk panel van oud Hijs Hokij Den Haag spelers gebeuren. De winnaar ontvangt namens de sponsor van de Man of the Match "Restaurant Oma Toos" een dinercheque.

 

De uitreiking van de prijs voor de Man of the Match kan door uw kind (t/m 12 jaar) gedaan worden. Wilt u uw kind opgeven voor deze uitreiking klik dan hier. Op de uitreiking van de Man of the Match is een reglement van toepassing. Voor meer informatie hierover klik hier.

 

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen ieder seizoen beschikbaar, waarbij we de volgorde van inschrijving hanteren. Wacht dus niet te lang, want vol=vol !!


Man of the Match 4/10

Met twee doelpunten en twee assists speelde hij een belangrijke rol in de overwinning op streekgenoot Zoetermeer Panters. De speler die de dinercheque van restaurant Oma Toos in ontvangst mocht nemen is geworden..... Oliver Pataky !!
Namens de fanclub gefeliciteerd Oliver!

Man of the Match 29/9

Aan het eind van het seizoen was het onzeker of hij er nog een seizoen aan vast zou plakken. Gisteravond liet hij met een doelpunt en onverminderde werklust zien dat hij het juiste besluit heeft genomen om er nog een seizoen aan vast te plakken. De Man of the Match Cairox Hijs Hokij - Nijmegen Devils is geworden...
JASPER KICK

2017

Man of the Match

 

Als jongeling binnen het BeNeLeague team liet hij gisteravond zien waarom hij hier sinds dit seizoen deel van uitmaakt. De Red Eagles werden af en toe tureluurs van hem, hij bleef maar gaan en wist met een assist en een doelpunt ook een belangrijk aandeel in de overwinning van Hijs Hokij te hebben. De Man of the Match Hijs Hokij – Red Eagles Den Bosch is geworden… DIORDY Vols !!

 


Man of the Match

 

Hij had met een onvervalste hattrick gisteravond een zeer belangrijk aandeel in de overwinning tegen Eaters Geleen. De zeer terechte Man of the Match Hijs Hokij – Eaters Geleen is geworden….

 

Jeffrey Melissant !!


Man of the Match

 

Vorig seizoen verdedigde hij nog de kleuren van de Zoetermeer Panters, sinds dit seizoen het mooie Haagse rood en blauw. Gisteravond had hij een zeer belangrijk aandeel met een hattrick in de overwinning tegen zijn oude club.

De Man of the Match is geworden…

 JURRYT SMID !!!