Puckspel

Iedere thuiswedstrijd organiseert de Fanclub Hijs Hokij Den Haag het Fly-Over Puckspel. Wat is het puckspel? Voor de wedstrijd kun je bij de Fly-Over kraam pucks kopen. Deze puck(s) heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het spel.

Wat is de bedoeling?

• Tussen de 1e en 2e periode spelen we het Fly-Over puckspel
  • Iedere deelnemer mag na het signaal van de speaker zijn/haar puck(s) op het ijs gooien
  • De bedoeling is om je puck zo dicht mogelijk bij de middenstip te gooien
  • Er is een geldprijs beschikbaar voor de twee deelnemers die de puck het dichtst bij de middenstip gooien
  • De 1e prijs is 30 Euro, de 2e prijs is 10 Euro
  • De prijzen dienen voor het begin van de 2e periode opgehaald te worden bij de bench waar de officials zitten
  • De winnaars van iedere avond plaatsen zich automatisch voor de finale van het Fly-Over puckspel tijdens de laatste thuiswedstrijd van het (reguliere) seizoen
  • De hoofdprijs in de finale van het Fly-Over puckspel is 500 Euro

De pucks zijn te koop voor de wedstrijd bij de Fly-Over kraam. De kosten zijn:

1 puck 2 Euro

6 pucks 10 Euro

De opbrengst van het Fly-Over puckspel komt geheel ten goede aan het budget waarmee de Fanclub activiteiten voor de spelers, staf en supporters organiseert.

Theo Vuyk en het puckspel

Tijdens iedere thuiswedstrijd organiseert de fanclub het puckspel tussen de 1e en 2e periode. Naast sponsor van het Rijschool Fly-Over puckspel is Theo ook actief deelnemer aan het puckspel. Zo staat hij steevast iedere week bij de kraam van de fanclub om zijn 12 pucks te kopen. Wanneer je iedere week meespeelt ga je het spelletje ook steeds beter spelen en zo wint Theo ook regelmatig een prijs. Met zijn liefde voor de club zou Theo echter Theo niet zijn hetgeen resulteert in het feit dat hij zijn gewonnen prijs vervolgens weer doneert aan de Fanclub, zodat deze het geld weer kan aanwenden om fraaie activiteiten voor de supporters en het team te ontplooien.

Dit seizoen gaat Theo nog een stapje verder. Theo heeft namelijk besloten om zijn gewonnen prijzen in het Fly-Over puckspel op te sparen en eind van het seizoen te doneren aan een goed doel. Een goed doel waarmee een hulpbehoevend/armlastig kind en/of kinderen in Den Haag geholpen worden. Het door Theo bij elkaar gespeelde prijzenbedrag gedurende het seizoen zal daarnaast door hem ook nog eens verdubbeld worden. Een geweldig initiatief waarbij de maatschappelijke betrokkenheid van zowel Theo als Fly-Over voorop staat. Hoewel de economie momenteel goed is te noemen zijn er ook binnen Den Haag helaas nog altijd groepen die hier minder van meekrijgen en waarvoor het leven een stuk zwaarder is dan voor de gemiddelde inwoner van onze mooie stad. Aangezien kinderen de toekomst zijn is er specifiek gekozen om een bijdrage te leveren aan deze groep binnen onze mooie stad. Zeg nu zelf, er is geen mooier beeld dan een gelukkig kind!