Om de Fanclub Hijs Hokij Den Haag en al haar activiteiten te kunnen onderhouden en tevens leuke promotionele initiatieven en sfeeracties te kunnen ontplooien, zijn wij op zoek naar bedrijven die zich als sponsor aan ons willen verbinden. Dit in ruil voor onder andere naamsvermelding op onze website en/of activiteiten. Alle inkomsten worden besteed aan activiteiten van de Fanclub en het promoten van Hijs Hokij Den Haag en de ijshockeysport in het algemeen. Op onze website vind u alle sponsor en adverteermogelijkheden.

Mocht u enthousiast geworden zijn en interesse hebben om sponsor partner van onze Fanclub te worden, neem dan contact met ons op via het emailadres sponsor@fanclubhijshokij.nl

Fanclub Hijs Hokij Den Haag één is de grootste ijshockeyclub supportersverenigingen van Nederland. Hieronder staat een overzicht van de sponsormogelijkheden die de Fanclub te bieden heeft. Naast onderstaande opsomming zijn ook andere, door u gewenste vormen, van sponsoring met de sponsorcommissie te bespreken. Uiteraard zijn ook combinaties van de verschillende sponsormogelijkheden mogelijk.

Sponsor partner

• Vermelding doormiddel van logo: uw bedrijfsnaam of logo op het sponsor billboard en sponsoroverzicht
  • Hoofd- of subsponsor activiteit
  • Sponsoring van goederen / diensten